Våra Uppdrag.

Här är ett urval av våra tidigare uppdrag. 

Deodoc

UPPDRAG: Design, utveckling av en ny uppdaterat webbplats samt underhåll.

DeoDoc-systrarna – Dr. Hedieh Asadi och Hasti Asadi – skapade den intima hygienhudvård som de själva ville använda. Systrarna arbetar passionerat för att bryta tabuer, rensa bort förvirringen och fördriva myterna om intim hygienhudvård.

Level Up Consulting

UPPDRAG: Design & utveckling av en ny webbplats.

Vi hjälper kunder med alltifrån förmedling av underkonsulter, rekrytering och att agera strategisk resurspartner. Vi arbetar transparent och med tydliga förväntningar för att skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas i vårt uppdrag.

Peazy.se

UPPDRAG: Design & utveckling av en ny plattform.

Peazy är till för att förenkla. Genom tre enkla steg kommer ni i kontakt med rätt motpart som hjälper er med ert projekt. Under ”Skapa förfrågan” kan ni lämna tydlig information vad ni behöver hjälp med och på det sättet få återkoppling och prisförslag som är i linje med vad ni är ute efter. Vi sköter filtreringen åt er och det enda ni behöver göra är att skapa en förfrågan, välja samarbetspartner och starta projektet.

Blue Leaf är en operativ och strategisk digital webbyrå i Stockholm. Vi jobbar med systemutveckling med stort fokus på webbutveckling, grafisk design och SEO.

Blue Leaf är ett varumärke som ägs och drivs av PZY Group AB.

Kontakta oss