• Webbutveckling
  • Design
  • E-handel
  • Analys & Optimering
  • Underhåll

Webbutveckling

När vi utvecklar våra hemsidor så använder vi oss WordPress CMS, ett CMS (content management system) som är väldigt flexibelt för allt ifrån enkla bloggar till storsäljande webbshoppar.

Vad vi kan hjälpa dig med:

Design

Design är självaste utseendet. Det kan vara grafisk design, webb design, applikation design osv.

Vi ser till att tillsammans med er gå igenom och skapa en design som är häpnadsväckande.

Vad vi kan hjälpa dig med:

E-handel

E-handel är när företag- och/eller konsumenter säljer, köper eller byter varor/tjänster via internet.

Idag är E-handel en stor trend då världen går mot ett digitalt samhälle, så se till att rusta upp er verksamhet med våran hjälp, så ser vi till att leverera en webbshop av toppkvalité.

Vad vi kan hjälpa dig med:

Analys & optimering

Med hjälp av olika analysmetoder kan vi studera besökarna på din webbplats för att få kunskap om deras beteende. På så sätt kan vi optimera webbplatsen så att den uppfyller sitt syfte, vilket kan vara att t.ex genomföra ett köp eller fylla i ett kontaktformulär

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i slutändan leder till konvertering.

Vad vi kan hjälpa dig med:

Underhåll

Vi anser att du som kund ska ha möjligheten att underhålla och kunna ändra på hemsidan, därför använder vi oss av användarvänliga system där du enkelt kan lägga in text, bilder , videos och mycket mer.

Men vi vet även att er tid är mycket dyrbart, därför finns det möjlighet att låta oss ta hand om er hemsida, så att ni kan fokusera på er egna verksamhet.

Vad vi kan hjälpa dig med:

Vi är en webbyrå i Stockholm som 😍 att utveckla hemsidor.

För oss handlar det inte enbart om att leverera en “slutprodukt”, utan det handlar mer om att kunna tänka kreativt och öppet för att leverera en långvarig lösning.

Detta resulterar att vi alltid försöker komma med nytänkande lösningar till våra kunders problem.

Kommunikation och planering är nyckeln för ett lyckat webb-projekt, både med kunden samt inom webbyrån.

Vi håller en tydlig kommunikation med kunden för att tillsammans ta fram en kravställning i början för respektive projekt för att därefter kunna möjliggöra skapandet av en tydlig och skottsäker projektplan.

Det är insidan som räknas, utan tvekan. Men utsidan ger insidan en rejäl chans! Enligt statistik så sägs det att de tar cirka 7 sekunder för besökarens ögon att bedöma om den tycker om hemsidan eller ej. Därför är designen en viktig komponent till att era besökare ska stanna.

Vi tror på samarbete och med kundens önskemål och idéer, tillsammans med Webicient´s digitala egenskaper, så skapar vi tillsammans design i världsklass.

Utveckling är själva skapandet av hemsidan. Man skriver in massvis med koder från olika IT-språk. Dessa kodrader resulterar i slutligen kundens hemsida med önskade innehåll, struktur samt funktioner & och det som alla besökare kommer se.

I samband med hemsidans utveckling, testar man alla dess funktioner och komponenter för säkerställa maximal prestanda med minimala felaktigheter .

Dags för överlämning. Alla möten utförda. Alla kriterier uppfyllda. Alla parter glada

© 2020 Copyright PZY Group AB. All rights reserved